Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Presentatie nieuwe TwenteSport magazine

Geplaatst op 21 mei 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Het nieuwe nummer van TwenteSport magazine is klaar. Dinsdag 22 mei zal de preview plaatsvinden bij Achilles’12 in Hengelo (Oude Bornseweg 101). Wij presenteren u het magazine vol interessante sportverhalen van (top)sporters zoals de voetballers Luuk de Jong en Samuel Armenteros (foto), toparbiter Bjorn Kuipers, triatlete Rachel Klamer, de wielerfamilie Stamsnijder, voetbaltrainer Paul Krabbe, enz.

U kunt bij deze preview aanwezig zijn. Tijdens de presentatie  worden Remko Pasveer (Heracles), Kirsten Vlieghuis en Paul Krabbe geïnterviewd en vindt de prijsuitreiking plaats van de beste prof- en amateurvoetballers van Twente. Ook de Twentse topscorer Jorn van Laar (TVO) wordt gehuldigd alsmede Oscar van Dalen (Juliana’32) als de minst gepasseerde keeper van de regio. Jan Medendorp en oud-profvoetballer Theo ten Caat lezen een column voor. Uiteraard is er achteraf tijd voor een borrel om even (sportief) bij te kletsen.

De TwenteSport preview is voor iedereen gratis toegankelijk. De aanvang is 16.45 uur. Wilt u aanwezig zijn bij deze gelegenheid? Meldt u zich dan nu aan via: marianne.markus@vandeinsemedia.nl

(foto Remco Homan)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief