SVZW pakt punt tegen Barendrecht

Geplaatst op 8 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – SVZW heeft een punt overgehouden aan het thuisduel met Barendrecht. Jordi Kamphuis opende in de 27e minuut vanaf elf meter de score. Erik de Kruijk maakt nog voor rust gelijk, eveneens vanaf elf meter. De 1-1 was tevens de eindstand.

De eerste mogelijkheid in het duel was voor SVZW via Machiel van Keulen. Doordat de Wierdenaren defensief niet sterk acteerden, kwam het bezoekende Barendrecht terug in de wedstrijd en kreeg het ook de beste mogelijkheden. Een handsbal bestraft met een strafschop die benut werd door Jordi Kamphuis bracht SVZW alsnog op voorsprong. Eveneens vanaf elf meter, na hands werd het door Erik de Kruijk weer gelijk.

Na rust was het duel minder aantrekkelijk. Beide ploegen prefereerden het consolideren van de 1-1 stand boven het verkiezen van de aanval. Daardoor bleven kansen en dus doelpunten uit.

Opstelling SVZW: Achterhoek; Gobel (88. Sobczak), Smit, Parnela, De Graaf; Van Keulen, Zwiers, Engbers; Perik (68. Sahin), Ten Hoeve (81. Altink) en Jordi Kamphuis.