Voorspel de eindstand van de eredivisie op TwenteSport.com

Geplaatst op 20 april 2011 door   ·   7 Reacties

ENSCHEDE – Het kampioenschap van Nederland nadert de ontknoping. Nog drie wedstrijden te gaan en dan weten we wie de slag om de titel heeft gewonnen. FC Twente heeft het beste elftal, zeggen ze. Ajax heeft vaak geluk, zeggen ze. PSV moet wel, in verband met het begrotingstekort, zeggen ze.
Wie wordt het? Wie heeft de spelers met de beste zenuwen. Welke spelers kunnen het verschil maken in de slotfase?

Bij deze vragen wij u (jou)  om de eindstand van de eredivisie te voorspellen. Wie hierin slaagt, maakt kans op de prachtige biografie over Epi Drost die enkele jaren geleden is uitgegeven.
Het boek heeft een waarde van € 59.90

Wat moet je doen?

Zet de top3 van de eredivisie onder elkaar, zoals die er na het seizoen volgens (u) jou uit zal zien en zet het aantal punten erachter.  Wie dat goed voorspelt, maakt kans op het reeds genoemde boek.

Omdat er meer mensen gelijk kunnen eindigen, vragen we u ook de rust en eindstand (na 90 minuten) van de bekerfinale tussen FC Twente en Ajax te voorspellen.  Deze prognose telt dus alleen mee als u (je) gelijk eindigt bij het voorspellen van de eindstand.  Ook  de beste vier inzenders na de winnaar winnen een boek.

Zoals hieronder invullen:

EINDSTAND VAN DE EREDIVISIE inclusief het aantal punten.