Zaterdag 24 februari 2024
Twentesport

Zomer-editie TwenteSport Magazine ligt in de winkel

Geplaatst op 27 juni 2013 door   ·   Geen reacties

foto 16 schipper (3) klOLDENZAAL – De presentatie was gisteravond, de nieuwe TwenteSport magazine is klaar en ligt vanaf morgen in de winkel. Vergeet hem niet even mee te nemen als je op vakantie gaat, want wederom krijg je een interessante inkijk voorgeschoteld in de  Twentse topsport of vertellen de topsporters uit de regio wat hen motiveert. Op de preview in het Oldenzaalse Avatarz presenteerden hoofdredactie en directie het zomernummer met interviews en achtergronden, met verhalen en fraaie foto’s.

Gertjan Verbeek siert de cover. De trainer die in Enschede opgroeide en thans trainer is van AZ vertelt over zijn jonge jaren en over zijn drijfveren in de sport, hoe kijken allerhande mensen uit het leven van wielrenner Tom Veelers, deelnemer aan de Tour de France, aan tegen deze topcoureur, wat drijft de jonge karter en autocoureur Larry ten Voorde en hoe diep is het paardensportvirus geworteld in de familie Bruggink uit Weerselo.

De redactie goot een zwartwit sausje over een deel van het nieuwe nummer. Heracles bestaat 110 jaar en krijgt extra aandacht in het zomernummer van TwenteSport. De reeds genoemde Gertjan Verbeek heeft een verleden bij de Almelose club, Loek de Vries, de voorman van hoofdsponsor TenCate komt aan het woord en ook een aantal columnisten geeft zijn/haar mening over Heracles.

Het wereldelftal van Kirsten Wild, de favoriete top-3 van tien items uit het leven van de beste amateurvoetballer van Twente Erwin Nieuwboer staan eveneens in het magazine, maar ook interviews met sportsponsor Tom Hölscher, de jonge speler van FC Twente, Maaike Heethaar ontmoet Peter Aerts, de K-1 vechter met wereldtitels achter zijn naam, Dave Blank ziet parallellen tussen wetenschap en topsport, Oud-Heraclied Folkert Velten vertelt over het leven na de topsport.

De jonge voetbalinternational Maayke Heuver krijgt in de nieuwe TwenteSport Magazine een mooi podium net als de columns van oa Henk Kesler, Chris van Nijnatten, André Manuel, Jan Medendorp, Ronald van der Geer, oud-Heracles-doelman Johan Tukker, Evert ten Napel, Michel Boerebach en Karen Eshuis. Het nieuwe nummer is een must geworden voor sportliefhebbers uit Twente en daarbuiten.

Vanaf vrijdag ligt het nummer in alle boekwinkels van de regio.

(foto Stefan Schipper)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief