Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Belangrijkste finale voor vrouwen van DSVD in Emmen

Geplaatst op 13 mei 2017 door   ·   Geen reacties

DEURNINGEN – Het duel om leven of dood of de alles- of niets wedstrijd. Het is allemaal van toepassing op de ontmoeting tussen de handbalsters van DSVD en E&O. De wedstrijd van morgenmiddag in Emmen is in elk geval voor het team uit Deurningen van cruciaal belang.

De heenwedstrijd tussen de twee ploegen in Deurningen eindigde met 20-27 in het voordeel van E&O, dat het afgelopen seizoen al in de eredivisie acteerde. De return begint morgen om 15.00 uur in sporthal Angelslo te Emmen.

De vrouwen van DSVD legden een hele weg af om kans te maken op promotie naar de hoogste klasse. Vanaf het begin van het seizoen waren ze met Foreholte verwikkeld in een titelstrijd in de eerste divisie. In maart dit jaar speelden ze tegen elkaar en Foreholte behaalde een nipte zege Het werd daarna lastig voor DSVD om kampioen te worden en uiteindelijk stonden de Foreholte-speelsters met de beker in handen.

Echter, was het seizoen nog niet voorbij voor het team van de trainers Herman Keppels en Rob Fiege, want er moesten nacompetitiewedstrijden worden gespeeld. PSV, ZAP en Bevo HC waren ieder twee keer de opponent. Alle zes de duels resulteerden in winst voor de rood-witten uit Deurningen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief