Borhave creëert met zege in Voorhout vooral rust

Geplaatst op 26 november 2017 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

VOORHOUT/BORNE – Het vrouwenteam van de handbalclub Borhave heeft door de winst van 21-23 op Foreholte rust gecreëerd, want staat keurig in de middenmoot.

De zege in Voorhout betekent dat de handbalsters nu zeven punten uit vijf wedstrijden hebben verzameld.

Keepster uitblinker
Bij rust leidden de vrouwen van trainer Rik Philips met 9-12 door een overrompelende start met een snelle voorsprong van 0-4, waarna Forholte wel naderbij kwam, maar niet langszij, laat staan erover. Daar moet bij worden aangetekend dat Borhave-keeper Eslie Wissink in bloedvorm stak.

Prooi gemalkzucht
Na de pauze kon ook Wissink niet voorkómen dat de thuisploeg wél langszij kwam, doordat Borhave ten prooi viel aan gemakzucht. Op gegeven moment kwam Foreholte zelfs op voorsprong (16-15), maar daarna herpakte de Bornse ploeg zich en stoomde voorbij.