Maandag 6 april 2020
Twentesport

Bully-teams slaan dubbelslag tegen EHV met 2-1 en 1-0

Geplaatst op 10 maart 2020 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – De hervatting van de veldhockeycompetitie is voor de teams van Bully in dubbel opzicht geslaagd: de twee derby’s tegen EHV leverden de maximale zes punten op. Nadat de vrouwen in de laatste minuut hadden gewonnen (2-1) trokken daarna ook de mannen aan het langste eind (1-0).

Met dit resultaat kregen de Oldenzaalse vrouwen de eerste plaats weer stevig in handen, mede doordat medekoploper Ede thuis verrassend van Phoenix verloor. Ook de mannen deden goede zaken en daar was hun trainer-coach Vincent Steggink best trots op: ‘Organisatorisch zat het goed in elkaar, werden er weinig kansen weggegeven en waren er toch voldoende aanvallende momenten om het verschil te maken. De inzet en de discipline over de taakinvulling waren uitstekend en dat biedt perspectief voor de tweede competitiehelft met klassebehoud als ultieme doelstelling.’

Almelo
De vrouwen van de Mixed Hockey Club Almelo deden thuis tegen Ares hun sportieve plicht door de tegenstander met een 4-1 nederlaag terug naar Apeldoorn te sturen. De mannen kenden in Wageningen een valse start en kwamen in het eerste kwart met 2-0 achter te staan. Trainer-coach Alexander Enzerink zag zijn ploeg daarna nog wel sterk terug komen, maar het kwaad was al geschied: ‘Door die twee snelle tegentreffers werden we toch wel met de neus op de feiten gedrukt. Op zich was er toen nog geen man overboord, maar ondanks dat we het betere van het spel hadden wisten we dit niet in voldoende goals om te zetten.’ De eindstand was 3-1.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief