Maandag 17 februari 2020
Twentesport

Coulisse/Twente laat squashtitel uit handen vallen

Geplaatst op 23 maart 2016 door   ·   Geen reacties

HELLENDOORN – De squashploeg van Coulisse/Twente had het in eigen hand om vanavond de nationale titel te pakken, maar liet het kampioenschap liggen in de laatste wedstrijd en nota bene in eigen huis door te verliezen van Rotterdam. Het team van vader Henk en speler Bastiaan Meulenbelt had behalve last van de niet-misselijke opponenten ook hinder van de zwakke zenuwen.

In principe zat Coulisse/Twente voor aanvang op rozen, met twee punten voorsprong op naaste belager Dordrecht, maar door tegen de Rotterdammers in het zand te bijten én doordat Dordrecht wél won vond het kampioensfeest niet in het ‘darpien’ van de dichteres Johanna van Buren plaats, maar in de oude synodestad van de dichter J.C. Buddingh’.

Vooraf predikte teammanager Meulenbelt senior van Coulisse/Twente dat er ‘maar één doel’is: ‘Nederlands kampioen worden.’ Het zou de beloning zijn voor vele jaren snoeihard werken (met de clubtalenten, onder wie Meulenbelt junior) en gericht clubsterken (met het aantrekken van gekende cracks van elders) en dat dan ook nog eens in het jubileumjaar van de ambitieuze vereniging die namelijk precies een kwart eeuw geleden werd opgericht.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief