Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

DSVD loopt in Emmen promotie puur op doelsaldo mis

Geplaatst op 14 mei 2017 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

EMMEN/DEURNINGEN – Op een haar na liep het vrouwenteam van de handbalvereniging DSVD vanmiddag promotie naar de eredivisie mis, letterlijk op een paar treffers.

De ploeg kwam in Emmen tegen E&O niet verder dan 23-28, na een ruststand van 12-13, maar had thuis in Deurningen met 20-27 verloren en dus kwamen de vrouwen uit Twente twee doelpunten te kort. In de tweede helft leek DSVD de vereiste marge te realiseren, maar E&O kwam toch nog voldoende terug.

Het was sneu werk, temeer daar DSVD In Emmen de bovenliggende partij was tegen de ploeg die afgelopen seizoen al in de eredivisie speelde, maar tot de nacompetitie werd veroordeeld.

Wijsheid achteraf

Met de wijsheid van achteraf kan worden vastgesteld dat DSVD het in de eerste wedstrijd voor eigen publiek heeft laten liggen, want daar werd (te dik) verloren. Met ongekende passie en aanstekelijk enthousiasme ging DSVD er in Emmen voor in een alles of niets-wedstrijd. De ploeg was dicht bij alles, maar kreeg niets. De complimenten van Emmen droogden de tranen van Deurningen niet.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief