Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

EHV kansloos onderuit bij titelkandidaat USHC: 5-0

Geplaatst op 14 mei 2017 door   ·   Geen reacties

UTRECHT/ENSCHEDE – De hockeyers van EHV hebben vandaag in de eerste klasse met ruim verschil (5-0) verloren van de Utrechtse titelkandidaat USHC.

Bij de rust was het 2-0 voor de thuisploeg, onder andere uit een wat makkelijk gegeven strafbal, in de tweede helft moesten de Enschedeërs zich nog eens drie keer gewonnen geven.

Trainer-coach Richard van Wezenbeek was na afloop duidelijk in zijn commentaar: ‘Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit niet onze beste wedstrijd was, en dat viel me toch wat tegen, want meestal spelen we goed tegen ploegen die boven ons staan. Zo verloren we in onze thuiswedstrijd maar met 2-3 en stonden we bij rust zelfs nog met 2-1 voor. Daar was vandaag totaal geen kans op, want in de eerste helft werden we volledig overklast en mochten we blij zijn dat hij 2-0 bleef. Gek genoeg kregen we er na rust nog meer tegen, hoewel we toen wel veel beter presteerden. En dat geeft dan weer hoop voor de laatste wedstrijd van het seizoen, volgende week thuis tegen Hattem, waarvoor ik de mannen denk ik niet hoef te motiveren.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief