Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

El Ninios wint Auni-Toernooi; Zyech is de beste speler

Geplaatst op 31 december 2017 door   ·   Geen reacties

HENGELO – In de finale van het jaarlijkse Auni-Toernooi voor zaalvoetbalteams won titelverdediger El Ninios uit Amsterdam vanmiddag met 2-1 van het technisch sterke team Eustacia BV uit Vriezenveen. Hacham Ziyech (de broer van Hakim de Ajacied) bracht de Vriezenveners nog wel op voorsprong, maar dankzij twee doelpunten van Kemal Gezer wonnen de Amsterdammers. Zyech werd overigens uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Eustacia FC nam voor het eerst deel aan het Auni-Toernooi dat voor de 33-ste in Hengelo plaatsvond. In de strijd om de derde plaats ging de winst naar FC Posov. Er namen 24 teams deel uit heel het land en bij wijze van intermezzi was er zang en dans.

Ambassadeurs
Als gebruikelijk trok het toernooi veel publiek dat zich duchtig roerde, in de sportieve betekenis. Ook waren veel vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. De aftrap van het toernooi werd voor de zevende keer verricht door Emre Kandemir, de dertienjarige zoon van de organisator. Ook de ambassadeurs waren present, onder wie de profvoetballer Karim El Ahmadi (nu Feyenoord, daarvoor FC Twente en UDI) en Mike te Wierik (nu Groningen, daarvoor Heracles en WVV’34).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief