Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Ex-trainer hockeyvrouwen EHV nieuwe trainer Bully

Geplaatst op 6 januari 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Lutz Könnings is als trainer-coach terug in de Twentse hockeywereld. Könnings werkte tot voor kort met de vrouwen van EHV in Enschede en neemt na de winterstop de vrouwen van Bully in Oldenzaal onder zijn hoede.

Beide ploegen spelen in de eerste klasse en treffen elkaar dit jaar nog, meteen na de overwintering, waarbij er behalve punten ook prestiges op het spel staan. Overigens verliet de Duitse trainer de Enschedese club niet uit onvrede over het team, maar pikte hij het niet dat het bestuur de financiële verplichtingen jegens hem niet nakwam.

Kemna stap terug
Bij de vrouwen van Bully doet trainer-coach Herman Kemna een stapje terug, mede omdat hij eveneens voorzitter is van de Oldenzaalse hockeyvereniging. Uit dien hoofde is hij ook betrokken bij grootschalige herindeling van de accommodatie, inclusief de bouw van een sporthal.

Handhaving doelstelling
De doelstelling van Könnings en zijn assistent Irene van der Lied is, na een weinig florissante eerste helft van het seizoen, handhaving van de vrouwen van Bully op het niveau van de eerste klasse.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief