Maandag 17 februari 2020
Twentesport

Hockeyers EHV krijgen zware dobber aan bekerstunter Oss

Geplaatst op 1 november 2019 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Voor de hockeyers van EHV wordt het zondag erop of eronder, maar als het aan de Enschedeërs ligt, wordt het erop en erover. Daarmee doelen ze op de verrassende winst van koploper Oss in de bekerwedstrijd tegen promotieklasser Nijmegen, die wel eens een voordeel zou kunnen zijn. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat een sportploeg zichzelf na een topprestatie ineens gaat overschatten. De dames van EHV spelen thuis tegen Quick Stick, dat met zes punten minder uit Heerenveen komt.

De vrouwen van Almelo spelen zondag thuis tegen De Kromhouters. Trainer-coach Tino Stoop: ‘Hopelijk is het team in staat om de lijn van de laatste wedstrijd tegen Deventer door te trekken.’ De mannen van Almelo reizen af naar Duiven, waar Westerduiven de ploeg met drie punten meer ontvangt.

Bully
De vrouwen van Bully, nog altijd zonder nederlaag, moeten voor hun achtste wedstrijd naar Groningen, waar nummer twee GHBS hen ontvangt. De club dateert uit 1928 en is daarmee één van de oudste hockeyverenigingen van Nederland. Trainer-coach Irene van der Lied weet uit ervaring dat resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst zijn, zeker niet op een hockeyveld. Zij ziet de wedstrijd van zondag, na de fraaie overwinning op Upward van vorige week, als een mooie nieuwe uitdaging.

De mannen van Bully spelen eveneens op GHBS en waar het verschil tussen de dames slechts twee punten bedraagt, zijn het hier tien punten die beide ploegen van elkaar scheiden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief