Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Ingecalculeerd verlies Borhave op bezoek bij Quintus

Geplaatst op 8 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

KWINTSHEUL/BORNE – Het vrouwenteam van de Bornse handbalclub Borhave heeft de openingswedstrijd van het seizoen met 31-24 verloren van Quintus.

Het team uit Kwintsheul was net als vorig seizoen een maat te groot voor de ploeg uit Borne. Halverwege stond het in Zuid-Holland nog 15-12, maar na de pauze zetten Quintus een tandje bij; de vrouwen van het Westland dicteerden het spel, zonder dat de vrouwen uit het Oostland werden weggespeeld; het verlies tegen de topclub was zelfs minder fors dan vorig seizoen toen Borhave met 39-24 in het zand beet – vijf treffers dichterbij gekomen.

Daimy Nijland (zie foto) opende de score brutaalweg en kwam tot vier treffers, het slotakkoord was van Lisanne Legtenberg die nummer 24 voor haar rekening nam.

De volgende wedstrijd van Borhave staat vanwege de Europese verplichtingen van een aantal teams pas zaterdag 28 oktober gepland en dan speelt Borhave uit in Wognum (Noord-Holland) tegen SEW. De volgende thuiswedstrijd staat voor 5 november op de rol en dan is E&O uit Emmen te gast in Borne.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief