Zaterdag 29 februari 2020
Twentesport

Internationaal tophockeytoernooi bij EHV met Pakistani

Geplaatst op 20 augustus 2019 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De velden van de Enschedese Hockey Vereniging (EHV) zijn komend weekend voor de vijftiende keer het decor van het Klaverblad Internationaal Tophockey Toernooi. Zowel op zaterdag als zondag spelen vrouwenteams en mannenteams er wedstrijden ter voorbereiding op de start van het seizoen. Er doet ook een team uit Pakistan mee.

In twee dagen tijd vinden er 21 wedstrijden plaats op de twee watervelden van EHV. Ook de beide vlaggenschepen van de vereniging bereiden zich in hun ‘eigen’ toernooi voor op een nieuw seizoen in de eerste klasse.

De mannen van EHV spelen in een poule van zeven teams. Ze nemen het onder andere op tegen Myra (Amstelveen), Ommoord (Rotterdam) en Bully (Oldenzaal). Het eerste vrouwenteam van EHV speelt zowel op zaterdag als op zondag een drieluik.

Er komen ook clubs uit België en Duitsland naar de Geesinkweg in Enschede: zo maken Embourg Hockey Club (nabij Luik) en Club Raffelberg (Duisburg) hun opwachting. Speciale gast dit jaar is het eerste mannenteam van King Khan Hockey Club uit Pakistan. Zij zijn voor een oefenstage in Nederland en de toernooiorganisatie is verheugd over hun komst. Het niveau van de buitenlandse teams is vergelijkbaar met de Nederlandse eerste klasse.

De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld tussen half tien en kwart over vijf en zondag tussen half tien en kwart over drie.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief