Zaterdag 29 februari 2020
Twentesport

Ismo ten Velde wint Supermoto circuit Krompatte Enter

Geplaatst op 20 juni 2016 door   ·   Geen reacties

ismo ten velde motorisch te veldeENTER/HOLTEN – De enduro-rijder en motorcrosser Ismo ten Velde (zie foto) heeft zondag de Supermoto op het stratencircuit Krompatte in Enter gewonnen. De 28-jarige coureur uit Holten, in het dagelijks leven onderhoudsschilder, toonde zich gerekend over twee manches de beste in de door de Enterse MotorClub weer prima georganiseerde wedstrijd. Er was zowel een nationaal (BeNeCup) als een lokaal (EMC) klassement.

Ten Velde is al twaalf jaar actief als crosser in het vaderlandse enduro-strijdperk. De voormalige Nederlands scratch-kampioen stak in Enter in prima vorm op het parcours dat voor zeventig procent uit asfalt bestond en voor dertig procent uit zand. Het motorische geweld trok onder wisselende weersomstandigheden in de Enterse dreven vanouds veel publieke belangstelling.
in
In de ransgchikking na twee manches eindigde Antoon Slagers als tweede en Raynmond Slag, voor de handel met vierwielige vervoermiddelen bezig, houden we drie. Daarna volgden van vier tot en met zeven Mark Spekreijse, Jarno Harbers, Roy Bolscher en Jos Rutjes.

De wedstrijd in Enter was de vijfde van de tien wedstrijden in de BeNeCup-competitie.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief