Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

DSVD: Wolfs naar VOC en Timmermans naar Borhave

Geplaatst op 18 februari 2020 door   ·   Geen reacties

DEURNINGEN/BORNE – Twee talenten van het vrouwenteam van de handvereniging DSVD verlaten de club na dit seizoen. De grote belofte Pipy Wolfs vertrek naar de Amsterdamse grootmacht VOC en Noah Timmermans stapt over de buren van Borhave in Borne.

Wolfs geldt als het talent van Twente. Ze is 17 jaar en nu al een dragende speelster in de cirkel. Ze kan wedstrijden lezen en daardoor anticiperen. Wolfs is ondertussen een vaste waarde als international van Oranje onder de 18 en de belangstelling van VOC zegt wat de verwachtingen betreft betreft genoeg. Volgens de nieuwe VOC-trainer Rachel de Haze ‘een hele talentvolle cirkelspeelster, met de juiste instelling om zichzelf te verbeteren’.

DSVD, dat stijf onderaan staat in de eredivisie, ziet ook goalgetter Noah Timmermans vertrekken. Volgens oefenmeester Herman Keppels van Borhave is ze ‘een opbouwer die we op elke positie kunnen inzetten en een goede versterking voor Borhave’. De 19-jarige Timmermans geldt als een dragende kracht met schotkracht.

FOTO: Noah Timmermans van DSVD torent een jaar geleden boven haar nieuwe medespeelsters Eline Legtenberg en Tara Grashof van Borhave uit (@Herman Zandhuis)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief