Zaterdag 25 januari 2020
Twentesport

Mannenploeg van Het Ravijn wellicht tijdig weer in vorm

Geplaatst op 28 maart 2017 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De mannenploeg van de waterpoloclub Het Ravijn heeft de play-offs bijna bereikt. Dat mag na een slecht voorjaar een bijzonderheid heten. Ook de wedstrijd tegen Polar Bears ging in Ede afgelopen weekend verloren, maar Het Ravijn behield gezien de andere uitslagen de zesde plek op de ranglijst.

Het team moet bij de eerste acht eindigen, want dat betekent deelname aan de nacompetitie en hernieuwde titelaspiraties.

De vraag blijft wat het team, nog niet zolang geleden een ongenaakbare topploeg in Nederland, onder de leden heeft. De topploeg van kort geleden is in een kwartaal verworden tot een inspiratieloze middenmoter. Niettemin was er in de wedstrijd tegen Polar Beers aan het eind enig herstel te zien, maar de inhaalrace kwam te laat om de opgelopen achterstand helemaal weg te poetsen. Het werd van 7-3 nog wel 7-6, maar meer zat er niet in. Sander Veltkamp en Laurens Jan Schothans namen elk twee treffers voor hun rekening.

In het nieuwe seizoen staat de ploeg onder leiding van de Hongaarse trainer Robert Munkácsy; de huidige coach Hans van Zeeland verruilt de herenploeg voor het vrouwenteam. Hetvrouwenteam van Het Ravijn verloor ook, het werd in Leiden 15-13 voor ZVL, maar het team verzekerd van deelname aan de play-offs.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief