Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Nieuwe trainer en koppositie bij vrouwen Jolly Jumpers

Geplaatst op 29 september 2019 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – De vrouwen van de basketbalvereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen wonnen dit weekend de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de eredivisie. Uit bij Cangeroes in Utrecht won de ploeg met 64-80.

Het eerste team van Jolly Jumpers, dat vorig jaar promoveerde naar het hoogste niveau, staat dit seizoen onder leiding van trainer-coach Mart Kieftenbeld. Hij volgde Annelies Bussink af die een andere lijn voorstaat dan het bestuur en met name de technische commissie van de vereniging die een halve eeuw bestaat.

Bussink kwam halverwege vorig seizoen voor de groep te staan als opvolger van René Heerts en zou ook dit seizoen de coach zijn, zo werd na afloop van het seizoen overeengekomen. Er zou alleen een nieuwe assistent bijkomen. Dat is de zomer klaarblijkelijk veranderd, maar over het hoe en wat worden mededelingen gedaan.

Behalve voor de Tubberse vrouwen was er in de eerste competitieronde winst voor Batouwe, Grasshoppers en Binnenland, maar op basis van het doelsaldo van plus zestien gaan de Jolly Jumpers voorshands aan de leiding.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief