Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

Dafne Schippers opnieuw naar FBK Games in Hengelo

Geplaatst op 11 mei 2022 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Opnieuw heeft de organisatie van de FBK Games een crack vastgelegd voor de editie van dit jaar, op Tweede Pinksterdag, want Dafne Schippers zal (opnieuw) van de partij zal zijn. Ze zal uitkomen op 100 meter. Het wordt een van haar eerste wedstrijden van het seizoen.

De tweevoudig wereldkampioene op de 200 meter werkt onder haar nieuwe coach Wigert Thunnissen aan een rentree op niveau. De Olympische Spelen van Tokio liepen voor haar uit op een teleurstelling.

‘Ik heb samen met een nieuw team van krachttrainers en Wigert ongelooflijk hard en in detail gewerkt aan mijn herstel om geleidelijk weer wedstrijdfit te worden. We hebben mooie stappen gemaakt. Ik heb veel zin om weer aan de start in Hengelo te staan. Ik heb zo veel mooie herinneringen aan de FBK Games en het is gewoon lekker om weer voor thuispubliek te lopen. Dat geeft me altijd wat extra’s.’

Eerder werd al bekend Femke Bol (400 meter horden) en de Zweedse polsstokhoogspringer Armand Duplantis, de wereldrecordhouder, hebben hun komst naar Hengelo toegezegd.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief