Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Prestatieprijs 2017 voor de turnkampioenen Wevers

Geplaatst op 17 juni 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – De turnsters en tweelingzussen Sanne en Lieke Wevers uit Oldenzaal ontvingen deze week de ten Hag Prestatieprijs 2017 tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van dit makelaarsconglomeraat in Oost-Nederland.

De 25-jarige zussen worden al sinds 2001 getraind door hun vader Vincent. Ook moeder Gemma was jarenlang nauw betrokken bij de toen nog prille carrière van de meiden. Zij begeleidde Sanne en Lieke tijdens hun jeugdjaren in de turnhal. Sanne won vorig jaar gouden medaille op de balk bij het turnen tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en zorgde daarmee voor een uitzinnige euforie in het land. Lieke pakte een jaar eerder goud op de evenwichtsbalk bij de Europese Spelen.

De ten Hag Prestatieprijs gaat elk jaar naar een persoon, instelling of organisatie die in het afgelopen jaar, of in een langere periode daaraan voorafgaand, een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van Oost-Nederland. ‘We doen dat vooral, omdat het opbouwen van de streek en het versterken van een goed imago in de eerste plaats mensenwerk is. Het is niet voor niets, dat ons bedrijf de pioniers van het oosten wil eren en ondersteunen. Betrokkenheid bij de regio, je verantwoordelijk voelen voor mens en maatschappij: dat staat bij ons hoog in het vaandel’, aldus directievoorzitter Ten Hag.

FOTO:van rechts naar links Lieke, Sanne, Gemma en Vincent Wevers (Abbink Fotografie

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief