Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Thuiswedstrijden voor hockeyteams van Bully en Almelo

Geplaatst op 9 november 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL/ALMELO – Voor de penningmeesters van de hockeyclubs OHC Bully en MHC Almelo wordt het zondag een goede dag. Alle eerste teams spelen thuis en dat belooft een topomzet in Glühwein en Bokbier, want de derde helft is in hockeykringen nog altijd een belangrijk onderdeel van het spelletje.

Mogelijk geven de resultaten aanleiding tot een goede sfeer en bij de vrouwen van Bully wijst alles in die richting. Ede is de tegenstander, en die draait bovenin mee, maar de thuisploeg is nog altijd ongeslagen. Trainer-coach Irene van der Lied is dan ook optimistisch: ‘Opnieuw een zware tegenstander, maar met nog drie wedstrijden voor de winterstop te gaan hopen we deze reeks vol te kunnen houden. Een mooie uitdaging.’

De mannen van Bully krijgen bezoek van Amersfoort, dat met vier punten op de teller gelijk staat. Het wordt wel weer eens tijd voor een driepunter in Oldenzaal, want alleen van complimenten voor het goede spel worden ze daar niet veel wijzer.

MHCA
De vrouwen van MHC Almelo spelen thuis tegen Arnhem, dat vier punten voor staat. De mannenploeg van Almelo heeft sweet memories aan Baarn, volgens trainer-coach Alexander Enzerink altijd een lastige tegenstander, maar: ‘Dankzij een spannend gelijkspel plaatsten we ons twee seizoenen geleden voor de play-offs. Komende zondag spelen we natuurlijk voor drie punten tijdens de Super Sunday op MHC Almelo.’

EHV
De vrouwen van EHV gaan met zes punten voorsprong naar Cuijk, waar Civicum voor het eerst in de geschiedenis de tegenstander is. Gezien het verschil op de ranglijst ligt een overwinning in Brabant voor de hand. De mannen van de Enschedese club krijgen in Tiel te maken met De Kromhouters, die weliswaar drie punten meer hebben, maar vorig seizoen in de beker en in de competitie twee keer werden verslagen.

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief