Maandag 17 februari 2020
Twentesport

Turnsters van Klaverblad TON boeken weer prima scores

Geplaatst op 24 juni 2019 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De turnsters van Klaverblad TON boekten bij de senioren prima resultaten. Er werden negen medailles geoogst. Laura de Witt werd derde in de meerkamp met 51.667 punten. Sara van Disseldorp eindigde als vierde met 51.200, Marieke van Egmond als vijfde met 50.666 en Vera Jonker werd achtste.

Astrid de Zeeuw turnde alleen brug en plaatste zich voor de toestelfinales van zondag. Senna Westen en Linde Visscher, beide net terug van een blessure, reikten tot respectievelijk de twaalfde en de vijftiende plek.

Bij de jeugd eredivisie werd Ines van Son tweede en Susan Rosman vijfde.

Ook werden de nodige medailles behaald tijdens de toestelfinales. De eerstejaars senior turnster Vera Jonker won goud met een prachtige score van 14.075 punten gemiddeld. Laura de Witt won brons op brug en zilver op balk, Sara van Disseldorp werd tweede op vloer en Marieke van Egmond derde. Astrid de Zeeuw kwam net te kort voor een brugmedaille, zij zat slechts 0,034 punten achter haar clubgenoot Laura de Witt.

Bij de junioren wist Linde Visscher beslag te leggen op de zilveren medaille op sprong en won Senna Westen brons op vloer. Ook bij de jeugd goede resultaten. Susan Rosman won zilver op balk en Ines van Son brons op vloer.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief