Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Overijsselse top drie in strijd Grote Prijs van CSI Ommen

Geplaatst op 6 augustus 2017 door   ·   Geen reacties

OMMEN – Uiteindelijk werd het een Overijssels onderonsje in de strijd om de Grote Prijs van CSI Ommen, waarbij Marc Houtzager uit Rouveen met Calimero als winnaar uit de strijd kwam met een tijd van 35.43. Het leverde hem behalve de eer 24.750 euro op.

Zijn kompaan en echtgenote Julia Kayser, met wie hij samen veel doet, waaronder het runnen van Stal Sterrehof, eindigde met Cayetano in 37.07 als derde (goed voor 11.250 euro) en Willem Greve uit Markelo wurmde zich er met Carambole tussen met een tijd van 35.76, wat hem vijftienduizend mille opleverde.

De winnende springruiter uit Rouveen kwam als laatste van negen combinaties in de barrage. De vierde Overijsselaar was thuisrijder Frank Schuttert, die een balk liet vallen, waardoor hij zijn vorig jaar gewonnen titel niet kon prolongeren en zevende werd. Zijn broer Hendrik-Jan haalde de barrage niet.

Ook prijs Bruggink

In de anderhalve meter-springrubriek meter werd Gert-Jan Bruggink uit De Lutte met Casparo vierde in 70.75. Lucas Porter won met B Once in 69,24. Met slechts een honderdste van een seconde eindigde Jur Vrieling met Asascia als tweede, 69,25 en de Duitse springruiter Micheal Jung eiste met Solution in 69,88) het brons op.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief