Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

Verlies voor Jolly Jumpers in halve finale van bekerstrijd

Geplaatst op 26 februari 2020 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – De basketbalvrouwen hebben vanavond in sporthal De Vlaskoel de halve finale in de bekercompetitie verloren. De bezoekende formatie van Den Helder heerste op alle fronten, won afgetekend met 47-92 en speelt de finale tegen Den Helder, dat in de andere halve finale Batouwe versloeg.

De gastvrouwen kwamen er geen moment aan te pas en kregen naarmate de wedstrijd vorderde basketballes. De ploeg van trainer Mart Kieftenbelt werd zo ongeveer van de vloer geveegd. De positieve invalshoek is dat de Jumpers de revelatie van de bekerstrijd zijn geweest.

Niettemin was het een afstraffing van jewelste voor de basketbalsters van Jolly Jumpers om zó uit het bekertoernooi te worden weggepunterd. Het was in Tubbergen de ploeg van Den Helder dat met 92-47 veel en veel te sterk bleek, waardoor de halve finale het eindstation werd voor de ploeg. In het eerste kwart bleef de Tubbergse brigade nog in het spoor, halverwege was de marge al groot en in het vervolg kregen de Tubbergse vrouwen geen schijn van kans. Met 47-92 eindigde de baketballes.

De vrouwen van Jolly Jumpers hebben een halve week om zich te herpakken, want zaterdag moet de ploeg voor de reguliere competitie naar Barendrecht voor een treffen met Binnenland.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief