HSC’21 is het een beetje kwijt, Quick’20 pakt een punt

Geplaatst op 2 maart 2020 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – In de derde divisie is HSC’21 het spoor enigszins kwijt. Er werd dit weekend op Groot Scholtenhagen met 0-3 verloren en dat vreet aan het moreel in de erste selectie.

In de hoofdklasse blijft Quick’20 het goed doen, al was er uit bij Leonidas geen winst, maar wel een punt door 2-2 te spelen.

HSC’21-OSS’20 0-3 (0-1)
Het zit de Haaksbergse formatie na de winterstop nog niet echt mee. Er werd sinds de hervatting van de competitie nog niet gewonnen. De thuiswedstrijd tegen koploper OSS’20 had de ommekeer moeten worden, maar werd het niet. Integendeel, want er werd op Groot Scholtenhagen na een ruststand van 0-1 uiteindelijk met 0-3 verloren. Namens de gasten scoorde Rob van Sonsbeek al snel de openingstreffer, maar vervolgens kreeg ook HSC’21 kansen. Toch hielden de gasten overwicht. De keeper en de lat stonden een grotere voorsprong in de weg. Na de rust en zeker na het tweede doelpunt van de Brabanders, een kwartier voor tijd door Ton Pijnenburg, was het gebeurd, al mocht Van Sonsbeek met de 0-3 nog wat extra zout in de wond wrijven. In het veld leidde aan Haaksbergse zijde tot irritatie en frustratie.

Leonidas-Quick’20 2-2 (2-2)
Voor de rust scoorden eerst de Rotterdamse gastheren binnen een kwartier via Marruchen Zimmerman en Veijsel Ayhan. De gastheren van ‘de vierde club van Rotterdam’ profiteerden bij de eerste goal van mistasting in de achterhoede van de Oldenzaalse gasten: een wat al te optimistische terugspeelbal van Yannick Heskamp. Ook de tweede tegentreffer had zijn grondslag in al te trivool verdedigen. In het vervolg van de eerste helft maakte Quick’20, wakker geschud door de achterstand, in de laatste vijf minuten voor rust ook twee goals, die op naam kwamen van Tim Zwienenberg die een ziendend schot losliet en Luuk Geelen die vanaf de achterlijn een inswinger in het net zag verdwijnen. Daarmee was de koek op.