Donderdag 25 april 2024

Vrouwen van Borhave winnen ondanks een valse start

Geplaatst op 5 november 2017 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

BORNE – De vrouwenploeg van de handbalclub Borhave had vanmiddag onverwacht veel moeite met het team van E&O, dat uiteindelijk wel met 30-25 moest buigen en in het klassement puntloos bleef.

In de aanvangsfase wist de ploeg uit Emmen brutaalweg op voorsprong te komen, wat vooral kwam door slordigheden in het spel van de Bornse formatie, die aanvallende power miste verdedigend gaten liet vallen. De jonge talenten van E&O speelden fris, maar op basis van inzicht e ervaring legden ze het toch af. Nog voor rust kwam Borhave aan de leiding (14-12) en nog één keer wisten de vrouwen uit Emmen in de tweede helft langszij te komen, daarna liepen ze achter de feiten aan, waarna Eva Seiger (zie foto) het team op sleeptouw nam voor een vlotte eindspurt.

Over veertien dagen reist Borhave naar Voorhout om het net als E&O nog puntloze Foreholte te bekampen. De volgende thuiswedstrijd is 10 december met VZV uit ’t Veld als tegenstander.