Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Willem Greve wint met Formidable concours CSI Ommen

Geplaatst op 3 augustus 2019 door   ·   Geen reacties

OMMEN/MARKELO – Met zijn merrie Formidable bleef ruiter Willem Greve uit Markelo op CSI Ommen vandaag Jens van Grunsven had met Cika twee en een halve seconde voor. Op de derde plek eindigde Michel Hendrix met Fair Field.

Greve liet weten tevreden te zijn met de negenjarige Carambole-nazaat, die hij als vijfjarige samen met Teus van de Brink aanschafte.

De ruiter over het paard: ‘Het is gewoon een goede merrie. Als vijfjarige werd ze derde in Lanaken, een jaar later vierde. Vorig jaar liep ze in de tweesterren Grote Prijzen vooraan mee.’

Voor de Grote Prijs van het Vechtdal zadelt Greve morgen Faro (van Calvaro) die opgaat voor zijn eerste driesterren Grote Prijs. Greve: ‘Ik heb er niet echt verwachtingen van. Ik ga proberen een goede rit neer te zetten en hem een goede ervaring te laten opdoen, het resultaat is dan secundair.’

Het meerdaagse concours op het erf van de familie Schuttert in Ommen ooit is indertijd begonnen met een nationaal concours dat uitgroeide tot internationale statuur.

foto: Foto Trailer (huldiging Willem Greve)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief