Donderdag 2 april 2020
Twentesport

Lulletjes Lampenkatoen

Geplaatst op 9 december 2017 door   ·   1 Reactie

Soms heeft ook het meest overbodige sportpraatprogramma een paar seconden zin. Bij RTV Oost spelen ze graag de NOS en nog liever RTL na en dus zenden ze nu pratende hoofden uit, die over sport kleppen wat een aaneenschakeling oplevert van open deuren en platte grappen. Stuitend overbodig.

Hugo Borst stopte ermee bij de NOS mee toen hij doorkreeg aan wat voor onzin hij meedeed.

Bij RTV Oost komen ze nu ook met wijsneuzen die voor camera oneliners debiteren, terwijl ze ginnegappend hun mail inspecteren, om te voorkomen dat ze de indruk zouden wekken het publiek serieus te nemen.

Toch was er afgelopen week een lichtpuntje. Een ventje met een veel te groot ego noemde iemand een lulletje lampenkatoen. Prachtig woord, Frits Spits-waardig. Geen idee over wie het ging, welke trainer of speler zo werd weggezet. Misschien keek het ventje in een spiegel, en zag hij toen wat hij zei. Toevalstreffer of niet, voor één keer in de roos!

Hermien Visser, Hugo Borst-fan, Haaksbergen

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. jeroen says:

    Over lulletje lampenkatoen gesproken Hermien, was het niet dé Hugo Borst die samen met Carin Gaemers middels een manifest miljarden Euro uit Den Haag heeft weten lost te weken voor onze ouderen in de verpleeg- en verzorgingshuizen? Goed top dacht hij! Hij had niet bij stil gestaan dat hij wel eens een sigaar uit eigen doos zou kunnen krijgen. Die slimme politici uit Den Haag haalden de beloofde miljarden Euro gewoon bij de gelden van de thuiszorg weg! Wie is er nu een lulletje lampenkatoen Hermien?
Archief