Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Heracles – Excelsior: 4-1 (1-0) –Analyse door Edwin Nieland

Geplaatst op 12 maart 2011 door   ·   Geen reacties

Ik vond Heracles overtuigend beginnen. Ze creëerden in de eerste vijftien minuten al drie goede kansen. Excelsior had zich ingesteld op het spel van de Almeloërs. De Rotterdammers hadden Breukers vrij gelaten en Looms kreeg constant mandekking. De actie van Everton was doorslaggevend. Ik vond dat Excelsior na de rode kaart de verkeerde keuze maakte. Ze gingen met een spits en vier middenvelders spelen. Daardoor werd Heracles in de kaart gespeeld.

Na de rust speelde Heracles met nog meer vertrouwen. Een moment van onachtzaamheid zorgde voor een tegentreffer. Na de tegentreffer gooide Heracles de wedstrijd op slot en ging er met de handrem op spelen.

Looms wil ik belonen met een ster. Hij speelde een dijk van een wedstrijd en benutte de geboden ruimte, na de rode kaart van Bovenberg, optimaal. Everton is voor mij de man van de wedstrijd. Hij was een heuse plaaggeest voor Excelsior. Voor de amusementswaarde geef ik een acht. Ik heb genoten. Het was leuk om te zien. Ik vind ook dat Heracles de credits verdient voor het spel van de laatste weken.

Heracles Almelo – Excelsior: 4-1 (1-0)
Scoreverloop: 1-0 Fledderus (33) 33. Fledderus 1-0, 50. Quansah 2-0, 65. Looms 3-0, 75. Fernandes 3-0, 90. Plet 4-1.

 Arbiter:Blom
Geel:Maertens,Vejinovic (Heracles)
Rood: 23. Bovenberg (Excelsior)

 Amusementswaarde: 8
Man van de wedstrijd: Everton
Sterren: Looms (1)

Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens(71. Reekers), v.d.Linden, Looms, Quansah, Overtoom,Fledderus (71. Vejinovic), Douglas, Armenteros (80. Plet), Everton
Excelsior: Pellatz, Bovenberg, Nieveld,Ramsteijn, Nelom,Roorda, Clasie (46. Wattamaleo),De Graaf (82. Lagouireh) Koolwijk, Bergkamp (27. Gudde), Fernandez

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief