Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Heracles – ADO Den Haag: 3-0 (0-0) – Analyse door Mark Dijkstra

Geplaatst op 15 mei 2011 door   ·   Geen reacties

Heracles heeft vanmiddag verdiend gewonnen van ADO Den Haag. De ploeg uit Almelo was de gehele wedstrijd de betere ploeg.

In de eerste helft begon Heracles aardig, maar kwam het niet tot scoren. Ik had het gevoel dat ADO zich beperkte toch het heel houden van de spelers, met het oog op de play-offs. Alles gebeurde op de helft van de gasten.

In de tweede helft vond ik Heracles echt goed spelen. En na de benutte penalty, waarvan ik niet kon beoordelen of hij terecht was, was het helemaal eenrichtingsverkeer. De 3-0 einduitslag was dan ook meer dan verdiend.

Ik kies Pasveer als man van de wedstrijd. Hij heeft niet heel veel te doen gehad, maar wat hij moest doen deed hij foutloos. Sterren deel ik niet uit. Voor de amusementswaarde geef ik een zeven. Vooral op basis van een zeer leuke en goede tweede helft van Heracles.

Heracles Almelo – ADO Den Haag: 3-0 (0-0)
Scoreverloop: 72. Overtoom 1-0 (pen.), 85. Overtoom 2-0, 88. Armenteros 3-0.

Sterren:
Man van de wedstrijd:
Pasveer
Amusementswaarde:
7

Arbiter:
Janssen
Geel: Toornstra, Derijck

Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens (89. Reekers), Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom (90. Rienstra), Fledderus, Douglas, Armenteros, Vejinovic (67. Plet).

ADO Den Haag: Coutinho, Kum, Derijck, Leeuwin, Pique (73. Buijs), Radosavljevic, Immers, Toornstra, Verhoek, Bulykin, Vicento (73. Kubik).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief