Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Heracles – Heerenveen: 4-1 (2-1) – Analyse door Erwin Looms

Geplaatst op 19 maart 2011 door   ·   Geen reacties

Heracles heeft vanavond verdiend gewonnen, maar het was niet bijzonder hoogstaand.Ik vond het een doorsnee overwinning van een ploeg die in de winning mood is.

Heerenveen begon sterk en was voetballend de betere ploeg. Na de goal van Heracles, die eigenlijk uit het niets viel, nam de thuisploeg het initiatief weer over. Heerenveen kwam verdiend op gelijke hoogte en dicteerde opnieuw. Wederom viel de goal van Heracles uit het niets en daardoor stond er een verrassende tussenstand op het scorebord.

In de tweede helft begon Heerenveen sterk en was het Pasveer die tot drie keer toe een gelijkmaker voorkwam. Heracles kwam daarna op 4-1 en toen had ik het gevoel dat de wedstrijd was gespeeld. Toen Heerenveen de 4-2 maakte, dacht ik toch nog dat het spannend zou worden. Daarentegen ging de wedstrijd toen als een nachtkaars uit.

Antoine van der Linden is voor mij man of the match en krijgt een ster. Hij zette de organisatie goed neer, had verdedigend een aantal goede ingrepen en maakte ook nog een doelpunt. Voor de amusementswaarde geef ik een zeven. Mede door de zes doelpunten heb ik een aantrekkelijke wedstrijd gezien.

Heracles Almelo – SC Heerenveen 4-2 (2-1)
Scoreverloop:
20. Everton 1-0, 34. Vayrynen 1-1, 43. Armenteros 2-1, 57. Van der Linden 3-1, 58. Douglas 4-1, 68. Hagelund 4-2.

Arbiter:Sanders
Geel:Svec, Quansah, Breuer, Kruiswijk
Man van de wedstrijd: Antoine van der Linden (1)
Amusementswaarde:
7
Sterren:
Antoine van der Linden

Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Reekers, v.d.Linden, Looms, Quansah (90. Rienstra), Overtoom (75. Vejinovic), Fledderus, Douglas(90. Almubaraki), Armenteros, Everton
SC Heerenveen:Stuhr-Ellegaard, Janmaat, Breuer, Kruiswijk, Koning, Grindheim(82. Fazli), Svec(39. Haglund), Väyrynen, Narsingh, Dost, Assaidi(38. Beerens)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief