Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

HSC’21 – Rigtersbleek: 3-2 (1-0) – Analyse door Gerrit Megelink

Geplaatst op 10 april 2011 door   ·   Geen reacties

Voor beide ploegen stond er veel op het spel en dat was aan het spelbeeld te zien. HSC zit volop in de strijd om het kampioenschap en Rigtersbleek moet zich proberen te handhaven.

De eerste helft had meer weg van een geprogrammeerd schaakspel. Rigtersbleek hield de linies kort op elkaar en HSC had veel moeite om er door te komen. Symbolisch was ook het feit dat het doelpunt van HSC een eigen doelpunt betrof. Ik vond dat het de thuisploeg ontbeerde aan kwaliteit om de gasten te slachten.

In de tweede helft ontstond er, door de vroege rode kaart (twee keer geel) van Michael Wensing, een open wedstrijd. Ik vond het frappant dat HSC met tien man heel eenvoudig overeind bleef tegen de elf van Rigtersbleek. Een kwartier voor tijd wisselde trainer Paul Krabbe Robert Wilens voor Jordi van Ek en dat vond ik niet verstandig. Wilens hield constant twee mensen bezig en als ik trainer was, had ik hem niet gewisseld. Uiteindelijk liep het voor HSC toch goed af.

Voor de amusementswaarde geef ik een vijf. Ik vond het een kwaliteitsarme wedstrijd. Cenk Uguz krijgt van mij als enige een ster. Hij speelde een goede wedstrijd. De titel man van de wedstrijd is vandaag voor niemand.

HSC’21 – Rigtersbleek: 3-2 (1-0)
Scoreverloop: 31. Van Oosterwijk 1-0(e.d.), 60. Penterman 2-0, 71. Agelink 2-1, 90+2. Uguz 3-1, 90+4.  Van Pieterson 3-2.

Amusementswaarde: 5
Man van de wedstrijd:
Sterren: Uguz (1)
Toeschouwers: 400
Scheidsrechter: J. ter Paalen.

HSC’21: Brammer, Weustink, Holtkamp, Wensing, Stokker, Rhebergen, Uguz, Penterman, Kamphuis (73. Ottink), Avsar (54. Scheurwater), Wilens (75. Van Ek).

Rigtersbleek: Visser, Doets (62. Van der Luyt), Ten Wolde (90. Van Pieterson), Meinderink, Agelink, Slotman, Van Oosterwijk, Monnikhof (71. Van der Velde), Wassens, Stevens.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief