Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Quick’20 – EVV 1-2 (1-0) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 13 mei 2012 door   ·   Geen reacties

De eerste helft was eigenlijk heel vermakelijk. Bij Quick’20 stonden twee jeugdspelers in de basis: Ryan Snelders (die al een keer eerder mee speelde) en Loed Keizer. Ze speelden beiden een goede eerste helft, waarin Quick’20 vroeg in de wedstrijd de score opende via een doelpunt van Teglat Gouriye. Beide ploegen speelden lekker aanvallend en er waren over en weer kansen te noteren. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor de Oldenzalers met een voorsprong de rust in gingen.

Na de theepauze werd het niveauverschil tussen beide teams toch wel duidelijk. EVV schakelde een tandje bij en had het eigenlijk niet meer zo moeilijk met Quick’20, dat veel gaten liet vallen in de verdediging. De bezoekers kregen dan ook meer kansen, terwijl Quick eigenlijk alleen maar een beetje tegenhield. Met name keeper Laurens Ensink onderscheidde zich op dat gebied, hij had een aantal goede reddingen in huis. Ook Snelders hield zich knap staande, terwijl Keizer toch wat meer moeite kreeg. In de 50ste minuut scoorde Steven Barten van EVV dan toch de gelijkmaker, daar kon Ensink niet zo veel aan doen. Het schot van Barten werd van richting veranderd en viel achter de keeper in het net. Ook aan de tweede goal van EVV kon Ensink niet zo veel doen, dat was een hele goede aanval van de Echtenaren, die goed werd benut door Evelein.

Als man van de wedstrijd heb ik gekozen voor Barten van EVV, die een erg goede wedstrijd speelde. Bij Quick’20 wil ik toch wel twee sterren uitdelen. Snelders verdiende, net als Ensink, één ster. De amusementswaarde heb ik op een zeven ingeschat, het was een vermakelijke wedstrijd.

Quick’20 – EVV 1-2 (1-0)
Scoreverloop:
4. Gouriye 1-0, 50. Barten 1-1, 67. Evelein 1-2.
Quick’20: Ensink, Veensma, Kocoz, Van Benthem, Keizer; Woesthuis, Snelders, Borghuis (64.Lammers), Gouriye (74.Kosters), Ravelli, Olde Monnikhof (74.Naafs)
Gele kaarten:
Man van de Wedstrijd: Steven Barten (EVV)
Sterren: Ryan Snelders en Laurens Ensink (beiden één ster)
Amusementswaarde: 7
Toeschouwers: 300

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief