Quick’20-EVV 3-2(1-0) – Analyse door Koen Kuiper

Geplaatst op 1 mei 2011 door   ·   Geen reacties

‘Quick had de toeschouwers kunnen verrassen met een zelfbewuste wedstrijd en een klinkende zege. Na een minuut of zes was het al 1-0, maar dat bleek niet echt een steun in de rug te zijn. Veel beter voetballen deden ze niet. Sterker nog, ze waren de bal meestal zo weer kwijt. Maar EVV profiteerde er niet van.
In de tweede helft scoorde Tim Engbers 2-0. Dat was natuurlijk voor een thuisclub perfect. De buit is binnen, de wedstrijd kan op slot. Tim Pothast miste een goede kans op 3-0 en nog was er weinig aan de hand, tot de scheidsrechter zijn stempel meende te moeten gaan drukken op de wedstrijd. Hij gaf een penalty om niks. Het werd zelfs 2-2. De wedstrijd was gelopen, zo leek het. In de laatste seconden leek een situatie voor het doel van EVV kansloos, tot de bal voor de voeten van Engbers viel….’

Ik geef Engbers een ster (twee doelpunten, waaronder de winnende), Hij is ook de Man of the Match. Hij scoorde twee keer en besliste de wedstrijd.

Quick’20-EVV 3-2 (1-0)
Scoreverloop: 4. T. Gouriye 1-0, 53. Engbers 2-0, 74. Welters  2-1 (strafschop), 77. Schoolmeesters 2-2, 90. Engbers 3-2.

Gele kaarten: Van Zetten, Kamphuis, Engbers (Quick’20)
Sterren: Engbers 1x