Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Quick’20 – FC Hilversum: 0-1 (0-0) – Analyse door Alfred Nijhuis

Geplaatst op 27 maart 2011 door   ·   Geen reacties

In de eerste helft vond ik het nog een leuke wedstrijd. Quick werd een paar keer gevaarlijk via individuele acties van Gouriye, Kamphuis en Woesthuis. Ze voetbalden vooruit en op basis van de eerste helft had ik ook verwacht dat ze de tweede helft wel een doelpunten zouden maken.

Maar in de tweede helft vond in het spel van Quick naar een bedenkelijk niveau zakken. Het leek wel alsof ze voor een punt speelden en ze liepen eigenlijk alleen nog maar achteruit. Quick vergat om over de grond te blijven voetballen. Uiteindelijk viel dan ook de verwachte tegentreffer.

Voor de amusementswaarde geef ik een zes. De eerste helft een zeven en de tweede een vijf. Gemiddeld dus een zes. Michel Lage Veterink krijgt van mij een ster is voor mij de man van de wedstrijd. Hij speelde als centrale verdediger ijzersterk en was foutloos.

Quick’20 – FC Hilversum: 0-1 (0-0)
Scoreverloop: 80. El Abbassi 0-1.

Amusementswaarde: 7
Sterren: Lage Venterink (1)
Man van de wedstrijd: Michel Lage Venterink

Scheidsrechter: B.H. Huizinga.
Kaarten: Lage Venterink en Kamphuis.

Quick’20: Kampjes, Winkelhuis, Van Halteren (75. Van Zetten), Lage Venterink, Zwiers, Woesthuis (85. A. Gouriye), Weusthof, Pothast, Engbers, Kamphuis T. Gouriy (75. Veensma).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief