Quick’20 – Haaglandia 3-2 (1-0) – Analyse door Dennis Sepp

Geplaatst op 21 februari 2011 door   ·   Geen reacties

Ik heb een wedstrijd gezien waarin Quick’20 zeer effectief was. Voetbaltechnisch vond ik Haaglandia de betere.

De eerste helft was het een zeer vlakke wedstrijd. Haaglandia had het betere van het spel, maar echt kansen werden niet gecreëerd. Het doelpunt van Quick kwam letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen. Daarna kreeg Haaglandia nog wel een goede mogelijkheid, maar die werd gemist. Haaglandia vond ik gemakkelijker combineren dan de thuisploeg.

In de tweede helft had ik het gevoel dat Quick niet kon. Ik heb genoten van de vier voetballers die voorin speelden bij Haaglandia. Daarvoor komt een voetballiefhebber naar het voetbal. In de tweede helft gebeurde er van alles. Haaglandia kwam terecht op voorsprong en toen dacht ik dat het gespeeld zou zijn. Maar zo snel als dat de gasten op voorsprong kwamen, zo snel stond Quick even later weer op voorsprong. Toen de Oldenzalers voor de tweede keer voor kwamen, was de ploeg uit Katwijk niet meer bij machte om het nog recht te zetten. Quick bleef in de slotfase eenvoudig overeind.

Voor de amusementswaarde geef ik een zeven. Vijf doelpunten, leuk voetbal en het was vermakelijk. Ik deel vandaag één ster uit en die gaat naar Kevin Winkelhuis. Hij speelde op rechtsback en ondanks dat het niet zijn positie is, vulde hij dat heel goed in. Daarnaast scoorde hij ook nog. De man van de wedstrijd is Jordi Kamphuis (foto). Hij scoorde de winnende treffer en zorgde daarmee voor drie Oldenzaalse punten.

Quick’20 – Haaglandia: 3-2 (1-0)

Amusementswaarde: 7
Sterren: Winkelhuis (1)
Man of the Match: Kamphuis.

Scoreverloop: 19. Van Halteren 1-0, 58. Rashidi Gillkes 1-1, 62. Erkan Sensoy 1-2 68. Kevin Winkelhuis 2-2, 76. Jordi Kamphuis 3-2.
Geel: Lammers.
Quick’20: Kampjes, Lage Venterink, Van Halteren, Van Zetten, Winkelhuis, Pothast (54. Voshaar), Engbers, Weusthof, Woesthuis (71. Lammers), Olde Monnikhof, Kamphuis.