Quick’20 – Juliana’31 1-1 (1-0) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 13 april 2013 door   ·   Geen reacties

‘Quick’20 begon enorm scherp aan de wedstrijd. Tactisch had de ploeg het allemaal prima staan. Afvallende ballen werden allemaal veroverd en door middel van mooie combinaties speelde het team goed voetbal. Dit resulteerde na een kwartier spelen in de meer dan terechte 1-0, die na goed voorbereidend werk van Leon Lammers werd gescoord door Teglat Gouriye. Quick bleef na dat doelpunt goed voetballen, maar vergat zichzelf te belonen door alle kansen te missen. Na ongeveer 35 minuten spelen trok Juliana het initiatief naar zich toe.

Na de theepauze bleef dat beeld van de laatste tien minuten uit de eerste helft onveranderd. Quick had helemaal niets meer in te brengen, het was de grip op de wedstrijd volledig kwijt. Het doelpunt van Juliana’31 dat gescoord werd door Luuk D’Hooge was dan ook de terechte gelijkmaker. Daarnaast mocht Quick van geluk spreken dat het nog een punt overhield aan de wedstrijd, want de bezoekers hadden ook zomaar de volle buit kunnen pakken.

De man van de wedstrijd was Karlo Borghuis. Hij krijgt, samen met verdediger Taner Sen, een ster voor het goede spel. De amusementswaarde schat ik in op een zes.’

Quick’20 – Juliana’31 1-1 (1-0)
16. Gouriye 1-0, 73. D’Hooge 1-1