Rigtersbleek – Alcides: 1-1 (1-1) – Analyse door Dennis Sepp

Geplaatst op 17 april 2011 door   ·   Geen reacties

De wedstrijd begon nog veebelovend met twee doelpunten in de eerste acht minuten. Vooral de knappe goal van Jurrie Stevens, die de bal vol op de volley nam, was van grote schoonheid. Na het doelpunt werd de wedstrijd ontzettend rommelig. Beide partijen waren niet in staat om goed te combineren.

De tweede helft leek een beetje op een kopie van de eerste. Daarentegen vielen er in de tweede helft wel een aantal kansen te noteren. Het was vooral aan doelman Maikel Visser te danken dat Rigtersbleek niet verloor. Uiteindelijk denk ik dat de 1-1 eindstand een terecht uitslag is.

Voor de amusementswaarde geef ik een krap zesje. De wedstrijd was niet hoogstaand. Sterren deel ik niet uit. Wel wil ik melden dat Samir van Pieterson, als invaller, een heel goede wedstrijd speelde. Man van de wedstrijd is voor mij Maikel Visser. Hij had in de tweede helft een aantal cruciale reddingen.

Rigtersbleek – Alcides: 1-1 (1-1)
Scoreverloop: 4. Zwikker 0-1, 7. Stevens 1-1.

Man van de wedstrijd: Maikel Visser