Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Rigtersbleek – RKHVV 0-1 (0-1) – Analyse door Gerrit Megelink

Geplaatst op 13 maart 2011 door   ·   Geen reacties

Ik heb een heel slecht hoofdklasse duel gezien. Uiteindelijk wonnen de bezoekers terecht van Rigtersbleek. In de eerste helft gebeurde er weinig. Eigenlijk was het prachtige doelpunt van RKHVV het hoogtepunt. Bij Rigtersbleek ontbrak het aan creativiteit en het positiespel was van een veel te laag niveau. In de omschakeling, en dan zowel defensief als offensief, was de ruimte tussen de linies veel te groot. Bij balverlies kwam de ploeg van trainer Eddy Boerhof in de verdediging daardoor ook constant in de problemen.

Na de rode kaart voor Robert ten Wolde was de wedstrijd voor mijn gevoel al gespeeld. Er waren nog een paar hectische moment voor de goal van Rigtersbleek, maar RKHVV sprong onzorgvuldig met de kansen om. De ploeg uit Enschede ging met lange ballen heel opportunistisch spelen, maar de ploeg miste de intelligentie om het de bezoekers nog echt lastig te maken.

Voor de amusementswaarde geef ik een vijf. Ik had vanmiddag het gevoel dat ik bij een tweede klasse wedstrijd zat te kijken. Sterren deel ik vandaag niet uit en er kwam ook niemand in aanmerking voor de titel man van de wedstrijd.

Rigtersbleek – RKHVV: 0-1 (0-1)
Scoreverloop: 37. Hendriks 0-1.

Scheidsrechter: R. Phileix.
Geel: –
Rood: Robert ten Wolde (twee keer geel).

Man van de wedstrijd:
Amusementswaarde: 5
Sterren:

Rigtersbleek: Pietersen, Valley, Ten Wolde, Doets, van Pieterson (80. Benamirouche), Agelink (60. Meinderink), Van Oosterwijk, Slotman, Stevens, Van der Luyt (46. Van der Velde), Wassens.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief