Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

SVZW – ARC 4-1 (2-0) – Analyse voor Folkert Velten

Geplaatst op 13 mei 2012 door   ·   Geen reacties

De wedstrijd was niet zo heel best. ARC was in de openingsfase de betere. SVZW had geluk dat een kans vroeg in de wedstrijd geen doelpunt werd. Ik vond SVZW angstig en zenuwachtig spelen. De eerste mogelijkheid, een corner, leverde direct een doelpunt op. Vervolgens ging het redelijk gelijk op, tot aan de 2-0. SVZW verzuimde 3-0 en 4-0 te maken. Er waren goede mogelijkheden, maar die werden slecht uitgespeeld.

De tweede helft stond vooral in het teken van de gebeurtenissen in Genemuiden. Met een heel slimme pass stelde Smit Kamphuis in staat de 3-0 te scoren. De 3-1 en 4-1 die nog volgden leukten het duel vervolgens nog wat. Maar eigenlijk ging het op dat moment alleen nog maar om wat er in Genemuiden gebeurde.

SVZW leeft nog. Misschien dat ze nu de schwung te pakken hebben, daar waar Harkemase Boys een tikje gekregen heeft. Dat zou wel eens in het voordeel van SVZW kunnen uitpakken.

Ik geef het duel een zeven wat amusementswaarde betreft. Als man van de wedstrijd kies ik voor Jordi Kamphuis die twee keer scoorde. Sterren ken ik toe aan hem en aan Mirko Zwiers. Ziers speelde als back onopvallend, maar deed dat uitstekend en foutloos en was eigenlijk de beste man van het veld.

SVZW – ARC 4-1 (2-0)
Scoreverloop:
15. J. Kamphuis 1-0, 24. Perik 2-0 (pen.), 58. J. Kamphuis 3-0, 64. Cabrera Ortega 3-1, 85. Altink 4-1.
Amusementswaarde: 7
Man van de wedstrijd: J.Kamphuis (SVZW)
Sterren: J.Kamphuis en Zwiers (1x)
SVZW: Doornbos, Parnela, De Graaf, Prumers, Mulderije, Zwiers, Wennink (73. Altink), Smit (73. Gobel), Van Keulen, Perik, J. Kamphuis.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief