Vrijdag 26 juli 2024

Machteloos Excelsior onderuit tegen Noordwijk

Geplaatst op 10 september 2011 door   ·   2 Reacties

NOORDWIJK – Excelsior’31 is zaterdagmiddag op bezoek bij Noordwijk tegen een 2-0 nederlaag opgelopen. In een matige wedstrijd kregen de Rijssenaren nauwelijks kansen. Ook bij Noordwijk stond het vizier niet op scherp, waardoor Excelsior bij rust slechts tegen een 1-0 achterstand aan keek, waar het ook 3-0 had kunnen zijn.

Ook na de hervatting waren er de mogelijkheden voor de thuisploeg. Pas tien minuten voor tijd kreeg Excelsior de eerste mogelijkheid van de wedstrijd. In blessuretijd wist Noordwijk opnieuw te scoren, waarmee het duel beslist was.

Noordwijk – Excelsior’31 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 33. Leonard 1-0, 90. Faouzi 2-0
Excelsior’31:  Kok,  Siemelink,  Lubbers,  Davina,  David (46.  Bartelds),  Isa,  Michels,  Rosink,  Hempenius  (46.  Gerritsen Mulkes),  Chengachi,  Wilens  (68. Özkök).