Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Quick’20 onder leiding van Engbers overtuigend langs Argon

Geplaatst op 3 april 2011 door   ·   3 Reacties

MIJDRECHT – Quick’20 heeft vanmiddag prima zaken gedaan met het oog op directe handhaving in de topklasse. In Mijdrecht won de ploeg van trainer René Nijhuis met 4-1 van Argon. Grote man aan de kant van de gasten was aanvoerder Tim Engbers (foto). Hij scoorde drie keer.

Quick’20 kwam na 25 minuten spelen op voorsprong door Tim Engbers. Verdediger Han van Zetten, die aan het einde van het seizoen vertrekt naar Glanerbrug, zorgde nog voor de rust voor de 0-2 tussenstand.

Na de rust bleef Quick de betere ploeg en in de 52 minuut besliste Tim Engbers het duel. Een kwartier voor tijd zorgde de man van de wedstrijd met zijn derde treffer van de middag ook nog voor de 0-4 tussenstand. Kevin van Essen redde vier minuten voor tijd de eer voor Argon.

Argon – Quick’20: 1-4 (0-2)

Scoreverloop: 25. Engbers 0-1, 35. Van Zetten 0-2, 52. Engbers 0-3, 76. Engbers 0-4, 86. Van Essen 1-4.

(Foto www.sportfoto-regiotwente.nl)

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. Anton says:

  En dan gaan ze volgend jaar met een piepjong,weinig fysiek, vrijwel nieuw elftal de topklasse weer in… weet niet of ze daar wel zo blij mee moeten zijn.

 2. Jacques van M. says:

  Jammer van de leegloop bij het “Ajax van het Oosten”. Hoop dat er bestuurlijk geen al te grote paralellen zijn met de beerput uit Amsterdam.

 3. Anton says:

  @ Jacques: tot op dit moment heb ik in ieder geval nog niet de indruk dat ze veel van hun fouten geleerd hebben.

  Elke zichzelf respecterende topklasser voert gesprekken met spelers. Quick’20 alleen met nieuwe spelers van buitenaf…
Archief