Twee sterren voor Tim Engbers van Quick’20

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Bij de vier thuiswedstrijden van de Twentse top- en hoofdklassers waren de vertegenwoordigers van het voetbalpanel van TwenteSport.com niet allemaal even tevreden. Niels Oude Kamphuis zag bij Deto-Staphorst een saaie eerste helft, maar het fraaie doelpunt van Ruud Bruns maakte veel goed bij de oud-prof.
Michael Dikken vond Excelsior’31-Katwijk een aparte wedstrijd en dat was ook zo, mede door het scoreverloop. Mark Kemna geloofde zijn ogen niet bij Quick’20-De Treffers (4-1). Hij gaf voor de amusementswaarde het cijfer 7, mede door de zes doelpunten die hij mocht aanschouwen. Tim Engbers (foto) kreeg van Kemna liefst twee sterren.
Wim Visser vond bij HSC-Sneek Zwart Wit de eerste helft gelijkwaardig. ‘Sneek was voor meer dan een punt richting Haaksbergen gekomen en dat verbaasde mij enigszins. Vooral de aanvallers van Sneek vond in leuke voetballers. HSC had in de eerste helft moeite met het creëren van kansen.’

KLIK HIER voor de uitgebreidere versie van de rapportages.