Quick’20 – De Treffers: 5-1 (3-0) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   2 Reacties

Quick heeft vanmiddag een verdiende overwinning geboekt tegen een verrassend zwak en mat De Treffers. Ik vond wel dat Quick als collectief sterk speelde.

In de eerste helft scoorde Quick uit alle drie haar kansen. De Treffers, toch de nummer drie van de topklasse, stelde daar helemaal niets tegenover. Quick speelde wel gedisciplineerd, maar hoefde niet eens op de toppen van haar te kunnen te spelen. Ik had tot de 79 minuut alleen maar een paar wissels en de doelpuntenmakers genoteerd. Dat was eigenlijk wel tekenend voor de wedstrijd. Je had er bij moeten zijn om te geloven wat zich vanmiddag in Oldenzaal afspeelde.

Tim Engbers was voor mij de man van de wedstrijd. Hij maakte de eerste twee doelpunten en speelde opnieuw een goede wedstrijd op het middenveld. Ik wil hem ook belonen met twee sterren. Daarnaast wil ik alle andere spelers allemaal belonen met een ster. Het was een prestatie van het collectief. Voor de amusementswaarde geef ik een zeven, want ik heb zes doelpunten gezien.

Quick’20 – De Treffers: 5-1 (3-0)
Scoreverloop: 7. Engbers 1-0, 20. Engbers 2-0, 26. Kamphuis 3-0, 79. Winkelhuis 4-0, 85. Koen 4-1, 86. Lammers 5-1.

Man van de wedstrijd: Tim Engbers.
Sterren: Tim Engbers (2), alle andere spelers (1).
Amusementswaarde: 7.

Quick’20: Kampjes, Winkelhuis, Lage Venterink, Van Halteren, Zwiers, Weusthof, Pothast, Engbers (72. Ravelli), Gouriye (81. Lammers), Kamphuis, Woesthuis (54. Olde Monnikhof).