Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

Eurosped Twente weet goede wedstrijd net niet te belonen

Geplaatst op 21 januari 2012 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Eurosped Twente heeft in een goede wedstrijd net niet de overwinning binnen kunnen halen. In eigen huis werd het tegen het hooggeplaatste Grasshoppers 59-62 (14-14, 16-19, 13-17, 16-12).

Ondanks de nederlaag was trainer Bart Sengers (foto) erg tevreden over zijn team. ‘We hebben erg goed gespeeld. De meiden hebben de opdrachten goed uitgevoerd en het is zuur dat we net niet winnen. Dat hadden ze wel verdiend”, sprak Sengers. “We verloren soms even de concentratie en waren soms net iets te slordig. Het lukte ons echter wel steeds om ons terug te vechten in de wedstrijd. Op het eind hadden we ook nog kansen, maar toen voerden we soms de opdrachten net niet goed uit. Dat heeft ook te maken met ervaring, die we missen. Ik denk dat Grasshoppers hier goed is weggekomen.’
Eerder dit seizoen verloor Twente twee keer met meer dan veertig punten verschil van Grasshoppers. “Nu is het verschil slechts drie en dat zegt wat over de groei die dit team doormaakt. Verdedigend hebben we het goed opgepakt. Dat is bij ons veel beter dan het eerste halve jaar. Grasshoppers scoort gemiddeld negentig punten, dus dan is dit knap.  Aanvallend zijn we nog op zoek naar de goede opties.’ Marianne van der Hoek werd met 15 punten topscoorster.

Woensdag speelt Eurosped Twente weer. Dan komt Lekdetec.nl op bezoek in Tubbergen. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief