Uitvallen Sharon Lammerink breekpunt in wedstrijd voor Eurosped Twente

Geplaatst op 30 januari 2011 door   ·   Geen reacties

29 januari 2011

TUBBERGEN – Eurosped Twente heeft vanavond met 83-91 (16-17, 27-27, 27-24, 12-23) verloren van concurrent Grasshoppers. Door de nederlaag komen de bezoekers op een gelijk aantal punten in de Eredivisie.

‘We speelden niet zo’n goede eerste helft. Het spel golfde op en neer en beide teams wisselden veel. We scoorden toch nog 43 punten, maar krijgen er ook teveel tegen’, sprak Sengers. Twente begon goed aan de tweede helft. De ploeg liep uit naar een voorsprong van tien punten, maar had toen de pech dat Sharon Lammerink uitviel. ‘Ze had last van haar spieren, die verkrampten. Daar heeft ze wel vaker van. Daardoor werd het voor ons nog lastiger om hun center aan te pakken, die toch wel de beste speelster was bij hen. Tot drie minuten voor tijd was er nog niet heel veel aan de hand, maar toen gingen we fouten maken. Myrthe Beld (foto) moest er met vijf fouten ook uit. Dan komen we een stukje ervaring tekort en dat speelde Grasshoppers goed uit.’

Myrthe Beld werd topscoorster met 27 punten, gevolgd door Milou Dekker en Sharon Lammerink met 17 punten.