Weer nederlaag Jolly Jumpers

Geplaatst op 27 januari 2014 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Na de goede wedstrijd tegen Lektedec.nl werd in het kamp van Jolly Jumpers gehoopt dat het goede spel ook in de thuiswedstrijd tegen Dozy Den Helder doorgezet kon worden. Maar het lukte niet, Den Helder won met 76-66.

De Tubbergse basketbalsters sloten het eerste kwart af met een 15-12 achterstand. In het tweede kwart was Den Helder aan het eind ook net iets sterker.
In het derde kwart bleef Dozy Den Helder volharden in de strakke zone-defense. Maar met de goed invallende Laura Steggink had Jolly Jumpers een beter antwoord op de verdediging van de Noord-Hollandse meiden. Tot en met de vijfde minuut bleef het in het vierde kwart een wedstrijd waarin Jolly Jumpers tegen een achterstand van vijf punten aan bleef kijken. Op de valreep schoot Den helder de vrije worpen raak en won met 76-66.

Woensdag speelt Jolly Jumpers thuis tegen het CTO Amsterdam. Aanvang 20.00 uur.

Jolly Jumpers Dames 1 – Dozy Den Helder 66-76
(12-15;18-20;17-17;19-24)

Scores van Liz Schröder 18, Marianne van der Hoek 12, Judith Beld 10, Laura Steggink 8, Milou Dekker 7, Anke Rikhof 6, Silke Heerts 5.