Borhave en DSVD verliezen

Geplaatst op 10 maart 2013 door   ·   Geen reacties

PANNINGEN – Borhave is de tweede plaats in de eerste divisie na een week alweer kwijt. De handbalsters uit Borne namen die positie vorig weekend over van DSS, maar werden door diezelfde ploeg nu weer voorbij gegaan. Het team van trainer Herman Keppels verloor op bezoek bij Bevo/Eurotech met 27-24. DSS won zelf van laagvlieger PSV.

De wedstrijd in Panningen was een spannende. Eurotech nam al snel de leiding en had bij de rust een 15-10 voorsprong, maar in de tweede helft maakte Borhave die al snel ongedaan. Na veertig minuten wedstrijd stond het 18-18. Na een time out van de thuisploeg namen zij echter weer afstand, waarna Borhave niet meer terug kwam.

DSVD niet opgewassen tegen Westfriesland
Ook de vrouwen van DSVD verloren zaterdagavond. Zij werden thuis met 23-29 door Westfriesland/SEW verslagen en blijven daardoor op de op een na laatste plaats in de eerste divisie staan. Ook directe concurrent in de strijd om degradatie Foreholte verloor.