Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Wyomi Masela niet naar EK turnen

Geplaatst op 8 maart 2013 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Wyomi Masela (foto) moet het EK Turnen afzeggen. De turnster uit Almelo zal niet deelnemen aan het evenement dat volgende maand in Moskou zal plaatsvinden.  Ze is nog niet volledig hersteld van een voetblessure. Het tweede en laatste EK-kwalificatiemoment komt te vroeg voor de Almelose. Door de afzegging maakt Masela geen aanspraak meer op een EK-ticket. Masela liet eerder het eerste kwalificatiemoment tijdens het Sidijk Gymnastics Tournament aan zich voorbij gaan.

Masela: ‘Ik ben nog niet voldoende hersteld van mijn voetblessure. Ik mag mijn voet wel volledig belasten, maar de EK komt nog te vroeg. Ik heb hard gewerkt om klaar te zijn. Ik vind het heel jammer, maar het is net niet gelukt.’ Eerder gaven Céline van Gerner en Lisa Top al te kennen zich te focussen op de WK Turnen later dit jaar in Antwerpen.

Van BosanTON Almelo is nu alleen Sanne Wevers nog in de race voor een plek in de nationale ploeg voor het EK. Yvette Moshage haakte net als Masela af. Zij is al een lange tijd uit de roulatie en nog niet in staat haar rentree te maken.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief